Metallic Processing Machinery

Location:
Istanbul, Turkey
Status:
New
Sample Availibility:
yes
Payment Terms:
Cash, Bank Transfer, Letter of Credit, T/T, L/C

Product Description

DegerliYetkililer,


onceliklesizlere calismalarinizda, Basarilar ve Bol kazanclar dileriz.

FirmamizGenmak Makine Ltd Sti. 2001 yilindan bu gune Cin HalkCumhuriyeti'nden basta Turkiye, ingiltere , Almanya, Avusturya ,Rusya, Ukrayna, Hindistan, Dubai, Brezilya ve diger ulkeler. olmakuzere dunyanin dort kosesine tum mal, makine ve hammadde konularindauzman ve profesyonel makine muhendisleri ile sizlere en iyi,kaliteli guvenilir ,en ucuz mamulleri temin etmekte ve siz sayinsanayici ve isadamlarimiza Cin Halk Cumhuriyeti'nden alacaginiz vealmayi planladiginiz urunler , ekipmanlar konusularinda aracilik,ihracat ve ithalat hizmetleri vermektedir.

MuhendislikHizmetlerimiz ile Musterilerimize Sundugumuz Uzmanlik Alanlarimizdakisektorler,

TumMakine sanayi, Plastik Enjeksiyon makineleri, CNC islem merkezleri,Vakum Makineleri, Dokuma makineleri, reduktorler, pompalar, vanalar,kompresorler, elektrik motorlari, sensorler, testil ve dokuma sanayi, iplikler, kumaslar, kimyevi maddeler, gida katki maddeleri, ilacsanayi ve urunleri, vs...

Turkce,ngilizce , Almanca ve Cince dillerinde ,Kendi Uzman kadromuzlataleplerinizi en hizli rahat ve guvenilir bir sekilde temin vetedarik edebiliriz.

Taleplerinizdogrultusunda Cin'den ithal etmeyi dusundugunuz urunleri istersenizfirmamizin Genmak Makine- Cin temsilciligi araciligi ile direkCin'den siz ithal edebilirsiniz , yada stanbulda yerlesikolan ve ithalat konusunda uzman personeli olan Genmak Makine Ltd Stifirmamizdan biz sizin icin ithal edebiliriz.

Cin'denithal edeceginiz tum urunlerimiz ISO9001 kalite belgeli ve CEbelgelidirler.

FirmamizinTurkiye'de ve Cin'deki kuruluslarinda ISO9001 ve CE Belgelerimevcuttur

Saygilarimizla

UmitZekariya Minnetoglu




This member's information has NOT been authenticated or verified by importexportleads.net or any third party. Only Gold Members have completed an authentication and verification procedure conducted by third-party credit agencies.

For more information on importexportleads Gold Membership, Click here

Contact Information

Company:
 genmak makine ltd sti
Phone Number:
  90-212-5484817
Fax Number:
 90-212-5482406